Welkom bij Lucky’s Bowling,

We vinden het super dat we weer open mogen !  Afgelopen week kregen we het goede nieuws dat onze bowling -, squash-  en indoor tennisbanen weer gereserveerd kunnen worden.  Uiteraard houden wij ons nog wel aan de nodige maatregelen van het RIVM om een veilige en gezonde omgeving te garanderen voor onze gasten én medewerkers.  Dit betekent dat het sportmateriaal (o.a. bowlingballen) , contactplekken en toiletten regelmatig worden gereinigd en gedesinfecteerd.

U krijgt van ons plastic hoesjes voor over uw eigen schoenen. Dit om de hygiëne te waarborgen. Kom dus niet op uw slippers en/of hoge hakken ! Onze eigen bowlingschoenen worden dus niet uitgeleend.

reserveer direct online !

OVER ONS

BOWLEN NIEUWE STIJL

Lucky’s Bowling kan met recht een designbowlingbaan worden genoemd en is daarmee een uniek in Nederland. De industriële locatie met hoge plafonds is ingericht met hoogwaardig designmeubilair van topinterieurmerken DutchBone en Zuiver en krijgt door details als oude Leidse stadslampen en vintageafbeeldingen een gezellige en huiselijke sfeer.  

Gebowld wordt er op de Rolls Royce onder de bowlingbanen: afkomstig van Brunswick, een eeuwenoud bedrijf dat volgens profs de beste in zijn soort is. Uniek is ook de metersgrote videowall, waarop speciaal ontworpen animatievideo’s worden geprojecteerd. 

Na of tijdens het bowlen zin in een diner bereid met verse, hoogwaardige producten? In het eveneens in vintagestijl ingerichte restaurant staan onder meer pizza’s en hamburgers gemaakt van biologisch rundvlees, geserveerd met frites, op het menu. 

Lucky’s Bowling staat garant voor een unieke ervaring, waarbij kwaliteit in al zijn facetten hoog aangeschreven staat. En dat voor prijzen die niet hoger zijn dan de reguliere bowlingbanen.

OPENINGSTIJDEN

Ma, di, do 16.00 – 23.00 
Woensdag 13.00 – 23.00
Vrijdag 14.00 – 00.00
Zaterdag 12.00 – 00.00
Zondag
12.00 – 23.00

reserveer direct online !

TELEFOONNUMMER

071-3058888

ADRES

Veerpolder 14 2361 KV Warmond

U kunt bij Lucky’s Bowling uitsluitend met PIN betalen !